Camouflagetherapie bij Novo Skin Clinic

Camouflagetherapie is een effectieve methode om tijdelijk huidskleurverschillen minder zichtbaar te maken. Bij Novo Skin Clinic bieden we deze therapie aan voor iedereen die last heeft van huidaandoeningen zoals pigmentvlekjes, rode bultjes, couperose, acne littekens, en andere kleurafwijkende huidaandoeningen.

Wat houdt camouflagetherapie in?

Tijdens een consult bij Novo Skin Clinic zal onze huidtherapeute uw huid zorgvuldig analyseren en samen met u de perfecte camouflagekleur selecteren. Deze kleur zal overeenkomen met uw natuurlijke huidtint, waardoor u thuis zelfstandig de camouflagecrème kunt aanbrengen om kleurverschillen te camoufleren.

Het behandelproces

De behandeling begint met een gedetailleerde beoordeling van uw huid en klachten. We beschikken over een uitgebreid palet van kleuren om de juiste tint voor uw huid te vinden. Onze huidtherapeute leert u vervolgens de techniek om de camouflagecrème correct aan te brengen. We bieden ook vervolgafspraken aan voor verdere begeleiding.

Adviezen en nazorg

Correct aangebrachte camouflagecrème kan kleurafwijkingen veilig en waterproof corrigeren. Deze crème blijft over het algemeen de hele dag zitten, zelfs onder extreme omstandigheden. Bij Novo Skin Clinic kunnen we de benodigde camouflagecrèmes en gerelateerde producten voor u bestellen.

Vergoeding door zorgverzekeraar

Camouflagetherapie voor het gelaat wordt vaak geheel of gedeeltelijk vergoed door aanvullende zorgverzekeringen. Informeer bij uw verzekeraar naar de specifieke voorwaarden. Novo Skin Clinic Leidschendam is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.